MAATWERK

InCompany - Cursus op uw eigen locatie

 Wij verzorgen niet alleen medische opleidingen op onze eigen locatie in Assen en of Venlo

 

Het is ook mogelijk om een opleiding uit ons reguliere aanbod op uw eigen locatie plaats te laten vinden.

 

Wij verzorgen de opleiding op uw locatie en staan open voor al uw wensen en passen de cursus aan op uw eigen praktijksituatie.

 

Het is mogelijk om samen met u het lesprogramma samen te stellen na inventarisatie van het leerdoel en de voorkennis van de cursisten.

De onderwerpen van een opleiding kunnen wij specifiek op uw organisatie afstemmen. Een kliniek of praktijk kan bijvoorbeeld een specifieke opleidingsvraag verwerken in de cursus.

 

Het is ook mogelijk om extra onderwerpen aan bod te laten komen in een bestaande opleiding. Iedere training kan op maat worden gemaakt zodat dit aansluit op uw scholingsvraag en de specifieke kernwaarden van uw organisatie. 

 

Wij werken graag mee of aan de ontwikkeling en uitvoering van de cursus voor uw organisatie. Door onze kennis en ideeën te combineren met uw expertise bereiken wij samen een maximaal resultaat.

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend informatief gesprek met onze onderwijs specialist of maak gebruik van onderstaand informatie en offerte formulier.

NEEM CONTACT OP
Scroll Up