Learning Managament System

Wij bieden u een volledig CLOUD gebaseerd LMS (learning management systeem) ​

Dit LMS (learning management systeem) verzamelt alles op één centrale plek als het om kennisontwikkeling gaat.

Het LMS systeem van MedicalSIM zorgt ervoor dat u eenvoudig e-learning activiteiten kunt beheren en faciliteren. U krijgt hierdoor een beter overzicht van de talenten binnen uw organisatie en de loopbanen van uw medewerkers.

Doel

Het doel van een Learning Management System is het managen van leerprocessen

Het is in de eerste plaats een platform om medewerkers te laten leren, te toetsen en te ondersteunen in hun ontwikkeling. Hierdoor zijn medewerkers altijd up-to-date in hun vakgebied en duurzaam inzetbaar.

Beheeromgeving

In de beheeromgeving kan de organisatie eenvoudig zelf leertrajecten inrichten. Afhankelijk van functie-eisen en verantwoordelijkheden van een medewerker kunnen diverse leerpaden ingericht worden binnen een digitale omgeving. Gebruikers kunnen zelf bepalen waar en wanneer zij willen leren.

Inhoud, vorm en kwaliteit

Door middel van curatie hebben zowel de organisatie als de medewerkers invloed op de inhoud, vorm en kwaliteit van het aanbod. Daarnaast geeft een LMS de organisatie stuurmiddelen en inzicht in voortgang en resultaten door middel van uitgebreide rapportagemogelijkheden.

Zo worden ontwikkeling, compliance en vakbevoegdheid van medewerkers en organisatie geborgd. Met een LMS investeer je in de kennis en vaardigheden van je personeel en daarmee in de kwaliteit van je dienstverlening.

Voorbeeld LMS